Toto je velkoobchod určený pro partnery CLR OPTIK. Pro zobrazení cen a možnosti nákupu se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

19.4.2024 Novinky Dětské brýle

Active Memory - Funny Colours

Naše oblíbené Active Memory v novém barevném provedení. Ještě zábavnější a veselejší!

Active Memory

Pružnější a odolnější už být nemohou

Dětské brýle Active Memory navazují na velmi oblíbenou značku Active Baby italského výrobce CentroStyle. Vysoká poptávka po těchto obrubách přivedla italského designéra k myšlence „Proč navrhovat něco jiného? Pojďme vylepšit to, co je osvědčené“. Brýlím ponechal výhody lehkosti a pružnosti použitím měkké pryže a  grilamidu. Přidáním paměťového kovu a ocelových segmentů do vnitřní konstrukce brýlí vznikla kolekce Active Memory - pružnější a odolnější už tak být opravdu nemohou.

Active Memory

Ještě veselejší a zábavnější

Po několika úspěšných kolekcích se výrobce rozhodl přijít na trh s novou kolekcí Active Memory - Funny Colours. Posouzení necháme na Vás samotných, my se však na nové tříbarevné modely nemůžeme vynadívat. Jsou hravé, originální a přitom tak pohodlné při nošení. Děti je milují pro jejich pružnost a odolnost, odborníci zase pro jejich vysokou kvalitu - pevný optický střed a jednoduchou nastavitelnost stranic. 

Active Memory

Vybere si opravdu každý

Množství různých tvarů a velká barevná různorodost zajišťuje, že si z obrub Active Memory vybere opravdu každé dítě. Pro jejich optický střed jsou vhodné i pro děti s vysokými dioptriemi a složitějšími očními vadami. Jsou k dostání ve velikostech 43-48. Obruby dostanete vždy v krásném pevném pouzdře spolu s mikrovláknem a silikonkou. Active Memory rostou s Vámi. 

Active Memory

Active Memory








Výhradní dodavatel

Nabízíme širokou paletu produktů značek

Centrostyle
NANO indestructible
comoFrame
3f intelligent Sport eyewear
Ion Fiz
Alexander Wintsch
Ana Locking