Toto je velkoobchod určený pro partnery CLR OPTIK. Pro zobrazení cen a možnosti nákupu se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

29.3.2024 Novinky

Economic line

O tom, že levné neznamená vždy nekvalitní, se můžete přesvědčit s naší kolekcí ECONOMIC LINE.

Econimic line

Tuto kolekci uvedla firma Centrostyle na trh již v roce 2018 a od té doby si získává stále více příznivců. Vzhledem k nepříznivé ekonomické situaci na celém světě se firma Centrostyle rozhodla tuto oblíbenou řadu rozšířit.

Co je nového?

Cenově výhodné obruby

Přibyly obruby menších velikostí, které jsou vhodné pro teenagery (od velikosti 44). S novými velikostmi myslel náš dodavatel nejen na mladé, ale i na ty starší a proto přibyla také pánská velikost 58. Přidal také nové tvary, které jdou ruku v ruce s trendy letošního roku a jako bonus má v nabídce „půlky“ vhodné jako brýle na čtení.

I letos přibyly nové barvy. V této kolekci si můžete vybírat od jemných pastelových barev přes černou a modrou klasiku až po trendy barvy jako je růžová nebo v posledních letech velmi oblíbená petrolejová. U transparentních barev jsou výsledkem harmonické a lesklé efekty, které dodávají obličeji zářivý nádech.   

Econimic line
Obruby za přiajtelnou cenu

Co zaručuje kvalitu?

Tyto obruby mají i nadále očnici vyrobenou z pružného a odolného materiálu „grilamid“, který je zároveň velmi lehký. Stranice s flexem jsou vyrobeny z frézovaného acetátu, který je možné nahřívat a přizpůsobit dle požadavků zákazníka. 

Economic line

Jako shrnutí můžeme říct, že se jedná o vysoce kvalitní řadu z hlediska funkčnosti a designu při zachování přijatelných cen.

Kolekce Economic line


Econimic line



Výhradní dodavatel

Nabízíme širokou paletu produktů značek