Toto je velkoobchod určený pro partnery CLR OPTIK. Pro zobrazení cen a možnosti nákupu se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

20.4.2024 Pro partnery Dětské brýle

NanoSol Baby

Jedinečný ergonomický design pro miminka!

Děti se ve většině situací dívají nahoru. Díky tomu přišel dodavatel Nano Vista s inovativním krytím úhlového světla.


Ergonomický tvar - Spojler

Tenký ochranný spoiler, který umožňuje dokonalé uchycení kolem horní části očí a blokuje světelné paprsky ze všech úhlů.

Tyto modely jsou určeny pro děti od narození až do věku čtyř let. Brýle dodáváme ve dvou různých tvarech a velikostech, které jsou přizpůsobeny morfologickému vývoji dětí. (Zaoblené tvary pro velmi malé děti a méně oblé s větším zorným polem pro starší). Díky materiálu i tvaru jsou brýle „téměř nerozbitné“, což je základní myšlenka značky NANO, která nabízí odolné a bezpečné brýle.



V rámci kolekce NanoSol Baby je použit materiál Somflex, který disponuje měkkostí, pohodlím a flexibilitou. Tento patentovaný ultra měkký materiál je zaručen díky vysoce kvalitní pryžové povrchové úpravě. Měkká guma je takticky umístěna tam, kde se brýle dotýkají hlavy (nosník, stranice, vnitřní strana očnice…),tak aby chránily jemnou pokožku dítěte.

Dětské brýle Kooki


Filtr a povrchová úprava u čoček NanoSol Baby:

Blue Block čočky - chrání před škodlivými paprsky modrého světla a napomáhají tak v budoucnosti zabránit vzniku AMD (makulární degenerace související s věkem) a dalším chorobám. Čočky umožňují ostré a přirozené vnímání barev.

Co je BlueLight?

Rozsah paprsků nazvaný HEV (High Energy Visible) je to, co známe jako modré světlo. Tyto délky jsou v rozsahu mezi 380 nm až 500 nm.

Polarizační čočky - Ochrana proti oslnění

Antireflex - úprava snižující tvorbu odrazů na minimum

Antiscratch - úprava proti poškrábání

Filtr kategorie 3

100% UVA-UVB ochrana

Fotochromatické čočky - nabízejí adaptivní změnu intenzity okolního světla, což je technologie, která se u slunečních brýlí pro miminka dosud nenabízela.

Fotochromatická čočka


Součástí každého balení je kvalitní pouzdro na brýle, mikrovlákno a gumový pásek, který udrží brýle ve správné poloze.

Součást balení


Výhradní dodavatel

Nabízíme širokou paletu produktů značek

Centrostyle
NANO indestructible
comoFrame
3f intelligent Sport eyewear
Ion Fiz
Alexander Wintsch
Ana Locking