Toto je velkoobchod určený pro partnery CLR OPTIK. Pro zobrazení cen a možnosti nákupu se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

28.3.2024 Novinky Pro partnery Optická dílna

Paralelní kleště Centrostyle

Vyšší funkčnost, přesnost, rychlost a pohodlí!

Sortiment kleští Centrostyle je průběžně kontrolován a podrobně aktualizován, aby nabídl vyšší přesnost ovládání a komfort používání. 

Technologická inovace aplikovaná na zařízení je kombinována s designem, vylepšením jeho funkčnosti pro kvalitnější výkon a vytvoření řady z tenčích, lehčích a výkonnějších laboratorních kleští než tradiční.


Paralelní kleště


• Rychlost a plynulost pohybu díky vysoké kvalitě Made in Italy „Easy Move"  pružina integrovaná do kloubu, která umožňuje automatické opětovné otevření kleště pro větší pohodlí, zejména v případě častého používání.

• Kompletní řada tipů pro specifické účely; některé modely mají naklápěcí vložky, které se přizpůsobí zakřivení čoček, aby bylo možné provádět jakýkoli typ zpracování a nabídnout zákazníkům profesionální služby na vysoké úrovni.

• Vyrobeno z kvalitní oceli se saténovým povrchem.

Kleště s paralelním hrotem splňují potřebu provádět úkony s mikrometrickým přístupem. Přesné akce v přítomnosti různých tlouštěk. Tím, že stále držíte jednu rukojeť, vlastně druhou se pohybujete odpovídajícím způsobem použitím vyvážené síly nejen na špičce.



Paralelní kleště


Paralelní akce: hroty se nepohybují nahoru a proto předmět přidržujte pevně při používání.

Rychlost a plynulost:  vysoká kvalita Made in Italy „Easy Move“ - pružina integrovaná do kloubu umožňuje automatické opětovné otevření kleště pro větší pohodlí, zejména v případech častého používání.

Větší přesnost -  Snížení rizika náhody poškození během používání. Lepší rozložení síly díky vyrovnanému tlaku.

Maximální pohodlí - Pohodlné a bezpečné uchopení díky ergonomické protiskluzové rukojeti tzv. soft grip silikon (Reach tested).

Integrovaný systém TheLabModularSystem - Barevné rukojeti pro rychlé ovládání, identifikaci a organizaci podle potřeb a práce k provedení.

Kompletní sortiment - Kleště se speciálními hroty. Některé modely mají naklápěcí vložky, které se přizpůsobí zakřivení čoček.

Kompletní sortiment Paralelních kleští naleznete zde:



Výhradní dodavatel

Nabízíme širokou paletu produktů značek